Sider

tirsdag 21. mai 2013

Pyntet bok / altered book :)


And with this book I´m entering:

Scrappin´ All Over #13 - Fargeutfordring (rosa, grønn og hvit) 18.06.13.
Cute Card Thursday - Tie It Up (Closed)

5 kommentarer:

  1. Lekkert :) Nydelig motiv du har brukt og flott med den gamleboksiden :) Tuen takk for at du deltar i utfordringen til Scrappin All Over :) klem Rita, DT

    SvarSlett
  2. Skikkelig søtt motiv :) Du er bare så utrolig flink og kreativ :)
    Skulle ha bodd nærmere deg, så jeg kunne hengt meg på din kreativitet jeg, he he :)

    Klem :)

    SvarSlett
  3. Så fint motiv du har brukt. Takk for at du deltar i utfordringen hos SAO :)

    SvarSlett
  4. Hei igjen :)

    Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min :) Så kjekt å høre at du syns broderiet ditt blir nydelig :) Har såvidt begynt på neste prosjekt, men klør etter å brodere mer på ditt, he he :)Ja, motivet er koselig :)

    Nei, jeg har ikke gjort noe med motivet, annet enn at hun har fjernet litt av sjøen nederst på bildet... Så broderimønsteret av Statsraad Lehmkuhl blir omtrent som på bildet :)

    Tusen takk for gratulasjonen på dagen min :)
    Jeg hadde en kjempe fin dag, og fikk mange fine gaver :)

    Ja, den virker veldig grei den puslespillmatten, men er spent på hvordan den "virker". Syns jo det virker litt rart å skulle rulle puslespillet inn i den ;) Jeg skal nå se om jeg kommer i gang med puslespillet i morgen, eller i alle fall i løpet av helgen :) Ikke var den dyr heller syns jeg :)

    He he ja, skjønner godt du også vil ha bursdag :) Gaver er jo så koselig :) I dag fikk jeg et smykke av kjæresten til John-Martin :) Kjempesnilt av henne, og jeg hadde jo ikke forventet den slags...

    Jeg venter tålmodig, men nysgjerrig på gave fra deg, he he :) Ja, jeg tror mer enn gjerne at det blir verdt å vente på gaven fra deg :)

    Ønsker deg en god helg, og håper at alt står bra til med deg og dine :)


    ♥Klem fra Nina♥

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei atter en gang :)

      Tusen takk for lang og koselig kommentar i bloggen min :)

      Hvordan står det til hos deg? Her er formen litt laber :( Gikk på jobb i dag, men var ikke i form, så holdt bare ut i en time :( Håper jeg våkner mye bedre igjen i morgen :)

      Ja, og jeg ble kjempe glad for begge hjertesmykkene, men er nok det rundt halsen jeg har brukt mest :) Det i esken blir jeg nok å bruke inne mellom, når jeg skal pynte meg litt ekstra :)

      Den kaken vi hadde i forbindelse med Roy sin dag, var kjempe god :) Du er kjempe flink som er så sunn altså:) Skulle ønske jeg var like flink :)

      Ja, det puslespillet jeg fikk av guttene mine var kjempe fin, men fysj hvor mange like brikker.. Går tregt med det, men har nå kommet enda et stykke videre :)
      Jeg har ikke fått testet ut matten fra Clas Ohlson enda, for har puslet litt hver dag... Med andre ord, så har jeg ikke prøvd å rulle det sammen....

      Uff nei, jeg har enda ikke begynt på noen av de bøkene :( Flink til å kjøpe bøker, men å lese... Hm, jeg må nok ta meg sammen der ja :)Jeg har hørt flere snakke fint om Raspgubbene og de andre bøkene, så jeg ser fram til å få lest de :)

      Ønsker deg en fin kveld videre, og en fortsatt fin uke :)

      Klemmer fra Nina :)

      Slett

♥ Tusen takk for at du tar deg tid til en liten tilbakemelding :) ♥
♥ Thanks for taking time to leave a little feedback for me :) ♥